Via hoe

Via de mail (info@praktijkviamij.nl) of middels telefonisch contact (06-45622684) plannen we een intakegesprek. Vervolgens krijg je een uitgebreid intakeformulier toegezonden, zodat ik met die informatie dit gesprek kan voorbereiden. In de intake kunnen jullie (soms alleen de ouders, soms ouders en kind, dat laat ik aan de hulpvrager) je verhaal nader toelichten en kan ik kijken wat ik kan betekenen. Als dit past bij wat je zoekt, geven we de begeleiding inhoud en vorm. Ik werk niet met standaard methodieken, maar ik put uit een ruime ervaring en veel kennis door de vele opleidingen die ik gevolgd heb. Uit deze rugzak haal ik dat wat passend is voor de begeleiding en samen met je kind geef ik de begeleiding vorm, zodat je kind zelf regie ervaart en met mijn ondersteuning de stappen kan zetten. Hoelang die ondersteuning nodig is, verschilt per kind en hangt af van de hulpvraag. Dit kan kortdurend zijn (ongeveer 5 begeleidingen), maar ook ook langer duren, waarbij we steeds tussentijds evalueren en kijken of en hoe we verder gaan.
 
 

Tarieven per 1 november 2021

 

* Intakegesprek van een uur—————  58 euro
* Individuele begeleiding——————–  58 euro

* Strippenkaart 5 keer————————-  275 euro
* Strippenkaart 10 keer———————–  540 euro. 

 

Mijn tarieven zijn afgeleid van de algemene richtlijnen, gegeven door de beroepsverenigingen van remedial teaching.

* Een standaard begeleiding duurt 60 minuten, waarvan 45 minuten contacttijd en 15 minuten voorbereidingstijd.  Van deze tijden kan afgeweken worden als dit in belang is van degene die ik begeleid. (Een kind dat zich bijvoorbeeld moeilijk kan concentreren is soms meer gebaat bij kortere sessies).
Dit standaardtarief wordt ook gebruikt voor gesprekken en verslaglegging. Materialen zijn inclusief.

* Voor  reiskosten (buiten een straal van 5 kilometer) wordt  € 0,35 per kilometer gerekend.
* U ontvangt per mail een factuur voor de begeleidingen. Hierbij wordt verzocht het bedrag binnen twee weken over te maken of contant af te rekenen.

* Niet tijdig (24 uur van te voren) afgemelde afspraken worden in rekening gebracht.
* Bij onderwijsbegeleiding wordt een opdrachtovereenkomst gemaakt waarin de tarieven vermeld staan.
* De kosten van mijn begeleiding worden niet vergoed.