Via nieuws?

Nieuws

Afbeelding kan het volgende bevatten: natuur en buiten

Geen wachtlijst

Op dit moment is de gehele wachtlijst weggewerkt!! Wil je ViaMij gaan, dan kun je via de mail of telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek.  In dit intakegesprek krijg je al ‘tools’ of informatie aangereikt en kijken we samen hoe we jullie, als ouders, samen met je kind het beste kunnen verder kunnen helpen. t ik beschikbaar ben, zal ik de begeleiding voor mijn rekening nemen. Lukt dit niet, dan zijn er twee personen die ik in kan huren, om de begeleiding uit te voeren in mijn praktijk.

AVG

Net als vele mensen met mij heb ik me verdiept in de nieuwe privacywet. Ook voor deze wet heb ik de privacygevoeligheid van de gegevens die met mij gedeeld worden altijd gerespecteerd. Toch vind ik het wel goed dat we bewust blijven van ons handelen. Via AVGPraktijk ViaMij , kun je de door mij opgestelde privacyverklaring lezen.

 

Scholing

Op vrijdag 5 oktober ben ik naar het mindset congres geweest in Amersfoort. De lezing en workshop van James Nottingham hebben me zeer geïnspireerd. Samen met de SOLO-taxonomie is het docenten beter uit te leggen welke fases van leren er bestaan en hoe je kunt monitoren in welke fase een kind zich bevindt. Maar vooral ook, wat je kan doen om de kinderen uit te nodigen zich verder te verdiepen, zodat leren niet oppervlakkig wordt. Ook hier weer het belang gezien van het proces in plaats van het product. Leren is niet hetzelfde als goede resultaten halen. Leren is je hersenen laten kraken en wij moeten ervoor zorgen dat kinderen geïnspireerd blijven dit te doen. Want van nature zijn kinderen graag aan het leren!

 Kinderyogawinkel

Veel van mijn inspiratie heb ik gehaald uit de boeken, kaartjes en CD’s uit de kinderyogawinkel Jip en Jan in Almere. Hier heb ik genoten van mijn opleiding kindercoaching. Zoals veel vrouwen een schoenentik of tassentik hebben, zo heb ik een boekentik. En als je zo’n boekentik hebt, dan moet je echt een kijkje nemen in deze online winkel. Als je via mijn website doorlinkt naar de winkel (klik op het plaatje en je bent er al) en je plaatst een bestelling, dan krijg ik een deel van de opbrengst.

 

KINDERYOGAWINKEL